Misija

Misija Budor d.o.o. je da uspješno pomaže svojim klijentima, opskrbljujući ih sa pristupačnim, visoko kvalitetnim limenim krovnim rješenjima, proizvedenih konzistentnom i povjerljivom uslugom koji nam omogućava da budemo što više učinkoviti, fleksibilniji i odgovorniji prema klijentima.

Da bi to zaista postigli, moramo se fokusirati na:

  • Odnos s kupcima: Stavljanje potreba klijenata na prvo mjesto.Mi razvijamo odnose s klijentima temeljene na povjerenju, orijentaciji na riješavanje problema, i želji da uspješno pomognemo kupcima.
  • Procesi kvalitete: Proizvod je dobar koliko i naši ljudi i procesi proizvodnje. Mi smo efikasniji, fleksibilniji i efektivniji u izradi i dostavi naših proizvoda. Timski rješavamo poteškoće klijenata,  unaprijeđujući kvalitetu naših proizvoda i poštujući dogovorene rokove.
  • Zadovoljstvo zaposlenika: Poštujući znanje, vještine,  i doprinos svih zaposlenika, unaprijeđujemo timski rad u poduzeću slušajući se međusobno, komunicirajući i dajući povratne informacije, te propoznajući zalaganje i uspijeh svih zaposlenika.
  • Odnos s dobavljačima: Dobavljači bi trebali biti naš najveći saveznik. Radimo na tome da bi osigurali veće sudjelovanje naših dobavljača u postizanju naše misije da budemo cjenovno povoljan, visoko kvalitetan proizvođač. Fokusiranje na ovaj odnos donosi situaciju u kojoj su svi na dobitku , što ultimativno poboljšava zadovoljstvo naših klijenata.
  • Radno okruženje: Kreiravši sigurnu čistu, i produktivnu radnu okolinu, dajući našim ljudima alate, pogone, i obrazovanje da kvalitetno rade i da osjeti ponos na svoj posao.
  • Misija - Budor d.o.o.

    Misija – Budor d.o.o.