Lamperija

Od: 13,50  (101,72 kn) / m2

Lamperija

Od: 13,50  (101,72 kn) / m2

Odaberite opcije:

250
Total Area (sq m)
Product Price

Opis

Limena lamperija je limeni profilirani lim koji imitira oblik klasične drvene lamperiju. Limena lamperija se najčešće koristi za oblaganje strehi krova, stropa, zidova, no nalazi primjenu i kod oblaganja krovnih kućica, maskiranja raznih kutija i drugih sličnih situacija.

Glavna prednost limene lamperije u odnosu na drvenu lamperiju što kod limene lamperije nema naknadnih troškova održavanja, jer limena lamperija ne zahtjeva inicijalno bojanje, ali niti periodičko bojanje svakih nekoliko godina. Limena lamperija je dostupna u širokoj paleti boja čijim odabirom jednostavno riješavate sve daljnje probleme bojanja klasične drvene lamperije. Velika prednost limene lamperije je i njezina izrada po željenoj dužini, što značajno smanjuje količinu otpada prilikom instalacije. Manje otpada prilikom ugradnje znači znatne financijske uštede jer je u pravilu potrebno manje kvadrata limene lamperije u odnosu na drvenu.

Naš profil limene lamperije odlikuje skriveni spoj, što znači da nakon pravilne instalacije limene lamperije na površini obloženoj lamperijom ne smiju se vidjeti vijci koji bi mogli narušiti estetiku.

Jedan element limene lamperija pokriva širinu 255mm. Dužina se izrađuje po mjeri, a preporučuju se dužine do 4m’.

Dodatne informacije

Premaz

sjaj, mat

Boja

RAL 8019, RAL 3009, RAL 7016, RAL 9005, RAL 6028, RAL 9006, RAL 9002, RAL 0000, drvo